Bedrijfsinformatie

Welkom

Van Tuijl uit Haaften is een toonaangevend handelsbedrijf in potten, trays en sticks. Van Tuijl ontwikkelt en produceert voor iedere kweker de gewenste pot.
Bij iedere vraag past een potje!

De kracht van Van Tuijl zit in de goede relatie die er opgebouwd wordt met de klant door de vele contacten met de verkopers.  Door deze goede contacten komen er steeds meer specifiekere details en wensen boven. Deze proberen we zoveel mogelijk in overleg met de klant te vertalen in een bestaand, of door ons gemaakt product.

Service staat hoog in het vaandel. Ons werk is daarom als eerste het belang te behartigen van de kweker.
Service heeft ook betrekking op de korte levertijden. Met ons eigen wagenpark wordt alles in het werk gesteld om snel en efficiŽnt te leveren vanuit ons eigen magazijn met plaats voor ongeveer 3000 pallets.

Van Tuijl is een bedrijf dat al generaties lang bestaat. Het is voortgekomen uit de diervoeders, compost en potgrond waarna beginjaren '70 de overstap werd gemaakt naar stenen bloempotten. In 1974 kwamen de eerste plastic bloempotten onder de eigen merknaam op de markt.

Het assortiment werd uitgebreid met alle soorten en maten van hang-potten, plantcontainers, plantschalen, ompotten, sierpotten, stekplaten tray's tonkinstokken, splitbamboe en plantenrekken. Kortom alles waar een plant in groeit of mee ondersteund wordt.

Sinds 2001 heeft Van Tuijl een dochteronderneming, Vatuplast BV, die met eigen productie van spuitgietpotten in Haaften, Ede en Ochten. Hierdoor kan Van Tuijl voor een concurrerende prijs- en kwaliteitsverhouding producten in de markt zetten. Zie voor meer informatie het gedeelte over Vatuplast op deze website.

Sinds 2011 heeft van Tuijl een dochteronderneming, Vatusticks BV, die de import van tonkinstokken en splitbamboe voor haar rekening neemt. Hierdoor kan van Tuijl voor een concurrerende prijs- en kwaliteitsverhouding producten in de markt zetten.